SP rukomet

Musa i Kopljar: Poljaci imaju sjajnog Szmala na golu, bit će to teška utakmica

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

»Poljaci igraju agresivnu 6-0 obranu, imaju na golu Szmala koji brani odlično, pogotovo u ključnim trenucima, dok u napadu ovise o Jureckom i Bieleckom. Mislim da će to biti jedna prava teška, muška utakmica«, smatra kružni napadač naše reprezentacije Željko Musa koji ističe da je spreman za borbu s visokim i teškim poljskim braničima



DOHA  Hrvatski rukometni reprezentativci Željko Musa i Marko Kopljar vrlo su oprezni u svojim najavama četvrtfinalnog dvoboja protiv Poljske na Svjetskom prvenstvu u Kataru koji je na programu od 16.30 sati.


»Poljaci igraju agresivnu 6-0 obranu, imaju na golu Szmala koji brani odlično, pogotovo u ključnim trenucima, dok u napadu ovise o Jureckom i Bieleckom. Mislim da će to biti jedna prava teška, muška utakmica«, smatra kružni napadač naše reprezentacije Željko Musa koji ističe da je spreman za borbu s visokim i teškim poljskim braničima.


»Poljaci odlično igraju na ovom turniru i znamo da nas očekuje teška utakmica. Svi se manje-više poznajemo. Poljaci djeluju kompaktno, Szmal je bio odličan na golu protiv Šveđana, slično kao i mi imaju dosta viskou obranu i trebat će nam dosta strpljenja u napadu, gdje ne smijemo nasjedati na njihove zamke. Pokušat ćemo ih ‘iskontrirati’, kao što smo to radili i protiv Makedonije i Brazila«, rekao je najviši igrač u hrvatskoj reprezentaciji Marko Kopljar.