RK Zamet

Mišković: Vanjska linija je podbacila

Igor Duvnjak



RIJEKA » U Karlovcu, nazivanom često »gradom na četiri rijeke«, rukometaši »Zameta« nisu uspjeli ostvariti četvrtu uzastopnu pobjedu. Na poslovično neugodnom gostovanju Zamećani su se uspješno borili protiv tradicije do samog finiša. Stalno su vodili, ali kada su se svodili računi domaćin je ostvario preokret u posljednje dvije minute.


   – Stalno smo vodili. Imali smo jedno tri napada za odvajanje na četiri gola razlike i nismo uspjeli. Na kraju smo dobili isključenje i domaćini su nas stigli. »Karlovac« je u posljednjoj minuti imao svoje prvo vodstvo na utakmici – govorio je Marin Mišković, koji u tandemu s Valterom Matoševićem vodi Zamećane. – Vanjska linija je podbacila, tako se poklopilo, nevjerojatno. Sve smo ih rotirali, ali jednostavno se dogodio takav dan. Niti jedan igrač nije bio raspoložen. Zakazala je naša cijela vanjska linija.


   Riječani su u proteklim nastupima bili iznimno efikasni, ovog puta nisu zadovoljili u tom segmentu igre.




   – Obranu smo igrali odlično – ustvrdio je trener Riječana. – Imali smo nekoliko puta vodstvo od dva-tri gola razlike i kada je trebalo prelomiti utakmicu, to nismo uspjeli. Imali smo dosta prilika za odvajanje, nismo ih iskoristili. »Karlovac« je dobio zasluženo, suđenje je bilo odlično.


   Zamećani sutra na domaćem terenu igraju protiv vinkovačke »Spačve«.


   – To će nam biti jedna od najtežih utakmica na domaćem terenu. »Spačva« je iskusna ekipa. Nakon ovog poraza se moramo dignuti. Sada smo, na žalost, platili danak neiskustvu. Nismo imali jednog iskusnog igrača koji bi stao na loptu, bio pametan. Inače, dečki su se borili, samo je nedostajalo malo iskustva u napadu, rutina jednog takvog igrača. Vinkovčani su kvalitetni, morat ćemo biti jako motivirani – poručio je trener Zamećana.