SP u rukometu

MAKEDONCI PRIJETE Hrvatska je apsolutni favorit, ali treba nam pobjeda, pokušat ćemo iznenaditi!

P. N.

Ivan Stevanović/Foto REUTERS

Ivan Stevanović/Foto REUTERS

Za prolaz u drugi krug treba nam jedna pobjeda protiv Hrvatske, Islanda ili Španjolske. U Hrvatskoj se također dogodila promjena generacije, ali kada se pogleda gdje svi igraju onda je jasno da to i nije takav hendikep - rekao je makedonski vratar Borko Ristovski



MUNCHEN Hrvatska rukometna reprezentacija večeras od 18 sati igra i svoj treći susret na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj. Izabranici Line Červara nakon pobjeda nad Japanom i Islandom čeka veliki ispit protiv Makedonije.


– To će nam biti treća utakmica, druga u dva dana. Dojam je da se nismo potrošili ni mi ni oni i da će biti velika borba. Makedonija je jako ozbiljna reprezentacija, tu su Lazarov, Taleski, Ristovski to su dva čvrsta, odlična pivota s kojima se nije lako hrvati. Puni respekt za njih, no ne sumnjam u naše snage – kaže hrvatski vratar Ivan Stevanović.


Borko Ristovski, iskusni 37-godišnji vratar Makedonije, prepustit će ulogu favorita Hrvatskoj, ali…




– Hrvatska je u svjetskom i europskom vrhu. Apsolutni je favorit, a mi ćemo pokušati iznenaditi. Za prolaz u drugi krug treba nam jedna pobjeda protiv Hrvatske, Islanda ili Španjolske. U Hrvatskoj se također dogodila promjena generacije, ali kada se pogleda gdje svi ti igrači igraju onda je jasno da to i nije takav hendikep – rekao je Ristovski.