Kraj igračke karijere

Ivano Balić od 1. srpnja koordinator za muški rukomet u HRS-u

Hina

Reuters

Reuters

Jedan od najboljih rukometaša svijeta Ivano Balić od 1. srpnja će obnašati funkciju koordinatora za muški rukomet u Hrvatskom rukometnom savezu (HRS), priopćeno je iz HRS-a.



ZAGREB – Jedan od najboljih rukometaša svijeta Ivano Balić od 1. srpnja će obnašati funkciju koordinatora za muški rukomet u Hrvatskom rukometnom savezu (HRS), priopćeno je iz HRS-a.


Predsjednik HRS-a Sandi Šola, dopredsjednik Zoran Gobac i glavni tajnik Damir Poljak u utorak su se u Frankfurtu sastali s Balićem, te postigli dogovor oko njegove nove pozicije. Balić je ranije najavio da prekida igračku karijeru ovog ljeta, nakon što krajem lipnja odigra posljednju utakmicu za njemačkog prvoligaša Wetzlara.


»S Ivanom smo dogovorili suradnju počevši od kraja ove sezone, vjerojatno od 1. srpnja. Jako smo zadovoljni sto se naša igračka legenda odlučila još jednom pridružiti i uključiti u buduće uspjehe hrvatskog rukometa«, kazao je predsjednik Šola, dodavši kako su razgovarali i o imenima koja će ubuduće voditi hrvatsku reprezentaciju, te da su razmišljanja čelnika Saveza i Balića vrlo slična.




Prije pet dana Slavko Goluža je podnio neopozivu ostavku na mjesto izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije.