Kapetan poručuje

DOMAGOJ DUVNJAK Nismo uspjeli, ali svaka čast dečkima, ovo je put kako treba igrati i boriti se

P. N.

Domagoj Duvnjak/Foto REUTERS

Domagoj Duvnjak/Foto REUTERS

Ne želim prebacivati krivicu na suce. Moramo biti ponosni i ovu utakmicu uzeti kao primjer. Jako mi je žao što smo izgubili bodove protiv Brazila. Puno ekipa bi na 18:15 u ovakvoj atmosferi palo, a mi smo se vratili - rekao je Duvnjak



KOLN Domagoj Duvnjak je teško mukom birao riječi nakon poraza od Njemačke u Kolnu. Kapetan “kauboja” pokušao je u unatoč ispadanju iz igre za polufinale pronaći u svemu ovome nešto dobroga. 


– Čestitke dečkima na velikoj borbi posebno nakon onakve utakmice protiv Brazila – govori je Duvnjak. – Poveli smo 19:18, ali nažalost na kraju smo dobili neke nesretne golove. Nismo uspjeli, Svaka čast dečkima ovo je put kako treba igrati i boriti se za domovinu. Suđenje? Još sam vruć, bila je zadnja minuta, a neke stvari se ne sviraju u zadnjoj minuti. Ne želim prebacivati krivicu na suce. Moramo biti ponosni i ovu utakmicu uzeti kao primjer. Jako mi je žao što smo izgubili bodove protiv Brazila. Puno ekipa bi na 18:15 u ovakvoj atmosferi palo, a mi smo se vratili.


Hrvatski rukometaši su još uvijek u igri za osnovni cilj – plasman u kvalifikacije za OI.




– Igramo s Francuskom, svi znamo da su odlična ekipa. Teška utakmica. Moramo se podignuti, srećom imamo sloboda dan. Pokušat ćemo izboriti sedmo mjesto koje nas vodi u kvalifikacije za OI. Za hrvatski rukomet bi bilo jako dobro da odemo u te kvalifikacije jer svi znamo koliko znači nastupati na OI – poručio je Duvnjak.