Hrvatski izbornik

Babić: Bit će teško, Slovenija je imala dan odmora više, no pokušat ćemo sve da osvojimo broncu

Hina

Reuters

Reuters

"Nema tu velike filozofije, došli smo blizu, imali sedmerac u zadnjoj sekundi, ali nismo pogodili. Igrali smo na svom maksimumu cijelu utakmicu, borili smo se i jako sam ponosan na svoje dečke, ali smo nesretno izgubili. Moramo se sabrat, već večeras ćemo napravit sastanak s igračima i probati sutra osvojit broncu koja bi nam puno značila", kaže Željko Babić



PARIZ Suvišno je bilo što reći, imali smo šansu, ali nismo uspjeli, kazao je nakon poraza u produžetku (25-28) od Norveške u polufinalu Svjetskog prvenstva izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić.  


»Nema tu velike filozofije, došli smo blizu, imali sedmerac u zadnjoj sekundi, ali nismo pogodili. Igrali smo na svom maksimumu cijelu utakmicu, borili smo se i jako sam ponosan na svoje dečke, ali smo nesretno izgubili. Moramo se sabrat, već večeras ćemo napravit sastanak s igračima i probati sutra osvojit broncu koja bi nam puno značila. Bit će teško, Slovenija je imala dan odmora više, no ponavljam, pokušat ćemo sve da osvojimo tu medalju«, kazao je Babić.


Domagoj Duvnjak je postigao tri gola na utakmici, a dao je svoj maksimalan doprinos u obrani.




»Tužan sam i nemam riječi, ali sam ujedno i ponosan na borbu koju smo pokazali, stvarno smo otišli krvavih koljena s terena. To je sport, nekad pogodiš, nekad ne…Horvat je naša mala mašina, odigrao je turnir fenomenalno, a u ovoj utakmici je igrao i u obrani. Ali eto, Bog ga nije nagradio. Nismo prespavali s medaljom, ali ćemo sutra sve dati od sebe da iz Francuske odemo s broncom«, kazao je Duvnjak.