Regionalna vaterpolska liga

Jug CO uvjerljiv, remi Partizana i Mladosti

Hina

NL arhiva

NL arhiva

U susretu 13. kola regionalne vaterpolske lige Jug Croatia osiguranje je na plivalištu Gruž deklasirao Vojvodinu 20-6 upisavši i 12. pobjedu uz jednu utakmicu manje.

ZAGREB U susretu 13. kola regionalne vaterpolske lige Jug Croatia osiguranje je na plivalištu Gruž deklasirao Vojvodinu 20-6 upisavši i 12. pobjedu uz jednu utakmicu manje.Jug je već na poluvremenu imao devet golova viška (10-1), a u nastavku susreta samo je povećao prednost. Pavo Marković je bio i najbolji strijelac utakmice sa šest postignutih golova, tri je zabio Josip Vrlić, po dva su dali Loren Fatović, Marko Bautović, Felipe Perrone i Paulo Obradović.

U sudaru direktnih suparnika za četvrto mjesto Partizan i Mladost su na bazenu Banjica odigrali 5-5. Domaćin je stigao do boda golom Ognjena Stojanovića sa igračem više 26 sekundi prije kraja susreta. Za Mladoast su golove zabili Luka Bukić (2), Ivan Milaković (1), Andro Gagulić (1) i Andrija Bašić (1), dok je Ivan Marcelić sakupio 11 obrana.


Na ljestvici vodi Jug CO sa 36 bodova, drugi je Jadran HN sa šest bodova manje, a na trećem mjestu je Primorje EB sa 27 bodova i dvije utakmice manje.


REZULTATI:




Jug CO – Vojvodina    20-6


Jadran HN – Radnički    11-7


Partizan – Mladost     5-5


POREDAK: Jug CO 36, Jadran HN 30, Primorje EB 27, Partizan 23, Mladost 16, Moran BS 10…