MURSA – RIJEKA 0:3

Odbojkaši Rijeke ostvarili veliku pobjedu

Kristian Sirotich



OSIJEK Utakmica 9. kola Superlige odbojkaša, prva skupina: Mursa – Rijeka 0:3 (22:25, 18:25, 16:25). Dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 100. Suci: Zamaklar (Belišće), Piščak (Vinkovci). Delegat: Prodanović (Osijek).


MURSA: Tepčija, Marošević, J. Šućur, K. Šućur, Čulap, Oršolić, Stanković, Kolarić, Ilić, Brandić, Jurić, Subotić.


RIJEKA: Pavlović, Ličina, Jurišić, Osojnak, Čule, Đorđević, L. Lasić, Banko, D. Lasić, Janjanin, Smiljanić (L), Jurčević (L).




Odbojkaši »Rijeke« nastavili su s odličnim ovosezonskim partijama i na gostovanju u Osijeku upisali novu pobjedu i tri vjerojatno najvrijednija boda ove sezone. Odbojkašima Velimira Liverića trebalo je tek 76 minuta da nadigraju domaćine, pitanje pobjednika niti u jednom trenutku nije bilo upitno. Velika je ovo pobjeda odbojkaša, njome su praktički osigurali treće mjesto i izlazak u Europu, što će biti najbolja nagrada za prikazano ove sezone.


– Treće mjesto još nije osigurano, moramo još Osječane pobijediti u srijedu u Rijeci i zato pozivamo gledatelje da se odazovu u što većem broju i da nas u tome podrže – započet će zadovoljni trener Velimir Liverić. – Utakmica? Najavili smo da se idemo boriti, dečki su odigrali kako treba, zaslužuju čestitke. Išao nas je servis, prijem je bio super, napad ubitačan. Odigrali smo odlično i taktički zrelo – zaključio je trener momčadi koja je pobjedu posvetila svom suigraču Marinu Sušnju, koji je dobio kćer Violu. Čestitamo!