IPTL)

Čilić i Ivanišević donijeli novu pobjedu UAE Royalsima

Hina



MANILA  Pobjedama Marina Čilića nad Tomašem Berdychom i Gorana Ivaniševića nad Patrickom Rafterom, UAE Royals stigli su i do druge pobjede u Međunarodnoj teniskoj premijer ligi (IPTL), svladavši u subotu Singapore Slammerse s 28-22.


 Marin Čilić i Goran Ivanišević dali su svoj doprinos i u drugoj pobjedi UAE Royalsa u novoformiranoj Međunarodnoj premijer teniskoj ligi (IPTL). Nakon jučerašnjeg trijumfa protiv domaćina prvog turnira Manilla Mavericksa, Royalsi su u subotu svladali DBS Singapore Slammerse s 28-22.


 Na otvaranju dvoboja Čilić je sa 6-4 svladao Čeha Tomaša Berdycha i donio početnu prednost svojoj ekipi. Potom je Čilić udružio snage s Nenadom Zimonjićem i u uzbudljivom dvoboju parova tek u tie-breaku (5-6) izgubio od Berdycha i Australca Nicka Kyrgiosa. Francuskinja Kristina Mladenović pobjedom 6-1 nad Slovakinjom Danielom Hantuchovom donijela je odlučujuću prednost ekipi iz Dubaija.




Kyrgios i Hantuchova su u mješovitom paru bili bolji (6-5) od Zimonjića i Mladenović, da bi u posljednjem i najatraktivnijem dvoboju Goran Ivanišević sa 6-5 svladao Patricka Raftera.


 UAE Royals su s dvije pobjede i osam bodova vodeća ekipa IPTL-a, dok su Singapore Slammers s dva poraza i tri boda na trećem mjestu.


 U drugom meču subotnjeg programa sastat će se Manilla Mavericks i Micromax Indian Aces, protiv kojih će UAE Royals u nedjelju zaključiti prvi od četiri turnira IPTL-a.