Legendarni malonogometni tunir

Tenis nakon šest godina opet Pod Nehajom

Ivan Volarić

Detalj sa ždrijeba

Detalj sa ždrijeba

U petak kreće razigravanje po skupinama u tri kategorije, seniora, veterana i igrača do 15 godina



SENJ Nakon šest godina legendarni malonogometni turnir “Tenis” vraća se u grad u Pod Nehajom. Turnir, koji će tradicionalno okuplja ponajbolje “haklere” iz Senja i okolice, ali i iz cijele Hrvatske održat će se na obnovljenom Rekreacijsko-sportskom centru “Tenis”. Turnir je svoje prvo izdanje doživio davne 1964. godine, a na njemu su nastupale zvijezde poput Dragoslava Šekularca, Saše Peršona ili Tina Jedvaja. Ovogodišnje izdanje počinje ovoga petka utakmicama seniora od 18 sati. Ovoga vikenda na rasporedu je razigravanje, po skupinama a polufinale i finale zacrtano je 29. i 30. lipnja.


Održan je i ždrijeb skupina koji je donio sljedeće rezultate, seniori, skupina A: Doberman, Fakin, Restoran Uskok Senj; Skupina B: Konoba Fran Krsto Frankopan, CB Master, CB No.1, CB Play; Skupina C: CB Campetto, Dinocop, Pimont; Skupina D: Geomarin, Franko i prijatelji, VIA.


Veterani, skupina A: Veterani 79, HDZ Senj, Ri-Dent; Skupina B: Haustor Haus Zagreb, Senjani iz svita, Cimpa Rampa, Mesnica Svetić Bistro Tomas; U-15, skupina A: Spursi, Pizzeria Monajo, Young Boys, Bijela sjena; skupina B: Cvjetarna Maja, MNK Uskok, Sloboda navijačima