Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
20. travnja 2019.
EP za juniore

Taekwondo: Srebro Mlađenović, bronca Pavlović

Izvor: http://www.taekwondo.hr/
Izvor: http://www.taekwondo.hr/
Autor:
Objavljeno: 9. listopad 2011. u 12:49 2011-10-09T12:49:43+02:00

ZAGREB Trećeg dana Europskog juniorskog prvenstva u taekwondou u Pafosu na Cipru Lucija Mlađenović je osvojila srebrno, a Ana Pavlović brončano odličje. 

Mlađenović je u kategoriji do 44 kilograma startala uvjerljivim pobjedama protiv Talijanke Roberte Salsedo (16:4), Francuskinje Sarah Adidou (17:14), u polufinalu je bila bolja od Britanke Beth Worthington (17:4), da bi u finalu doživjela poraz od Ukrajinke Xenie Romoldanove.

Na svom brončanom putu u kategoriji do 49 kilograma Ana Pavlović je pobijedila Dankinju Sealove Dervishi (19:1) i Poljakinju Martu Obrebsku (10:7), ali ju je u polufinalnom meču zaustavila Ruskinja Anastasia Pankina s 10:3. 

Pretposljednjeg dana natjecanja nastupili su još Deni Andrun Razić iz Osvita i Mario Maletić, član Škorpiona.  Oboje su u prvom kolu bili slobodni, Razić je u drugom slavio protiv Španjolca Gonzaleza 6:3 da bi ga u četvrtfinalu zaustavio Srbin Vučković. Maletić je pak zaustavljen u svom prvom izlasku na tatami od Rusa Belova. 

Hrvatska nakon trećeg dana ima ukupno pet odličja.  

ZAGREB>res< – Trećeg dana Europskog juniorskog prvenstva u taekwondou u Pafosu na Cipru Lucija Mlađenović je osvojila srebrno, a Ana Pavlović brončano odličje. Mlađenović je u kategoriji do 44 kilograma startala uvjerljivim pobjedama protiv Talijanke Roberte Salsedo (16:4), Francuskinje Sarah Adidou (17:14), u polufinalu je bila bolja od Britanke Beth Worthington (17:4), da bi u finalu doživjela poraz od Ukrajinke Xenie Romoldanove.Na svom brončanom putu u kategoriji do 49 kilograma Ana Pavlović je pobijedila Dankinju Sealove Dervishi (19:1) i Poljakinju Martu Obrebsku (10:7), ali ju je u polufinalnom meču zaustavila Ruskinja Anastasia Pankina s 10:3. Pretposljednjeg dana natjecanja nastupili su još Deni Andrun Razić iz Osvita i Mario Maletić, član Škorpiona.  Oboje su u prvom kolu bili slobodni, Razić je u drugom slavio protiv Španjolca Gonzaleza 6:3 da bi ga u četvrtfinalu zaustavio Srbin Vučković. Maletić je pak zaustavljen u svom prvom izlasku na tatami od Rusa Belova. Hrvatska nakon trećeg dana ima ukupno pet odličja.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš