Želi prebaciti 70 m

Sandra Perković protiv olimpijske doprvakinje i na “Hanžeku”

Hina

Snimio Damir ŠKOMRLJ / NL arhiva

Snimio Damir ŠKOMRLJ / NL arhiva

Dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković će i ove godine doći na Hanžekovićev memorijal kako bi proslavila olimpijsko zlato, ali i pobijedila uz što bolji rezultat, a jedna od suparnica će joj biti srebrna iz Rio de Janeira Francuskinja Mélina Robert Michon, najavili su u utorak organizatori



ZAGREB Dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković će i ove godine doći na Hanžekovićev memorijal kako bi proslavila olimpijsko zlato, ali i pobijedila uz što bolji rezultat, a jedna od suparnica će joj biti srebrna iz Rio de Janeira Francuskinja Mélina Robert Michon, najavili su u utorak organizatori.


Sandra Perković je već prilikom obilaska stadiona Mladosti na Savi prije dva tjedna najavila da će dati sve od sebe da prebaci 70 m što bi bio novi rekord mitinga. Prošle godine je njezin disk pao na 69.88 metara.


Olimpijska pobjednica će 6. rujna na stadionu Mladosti imati i dostojnu konkurenciju u olimpijskoj doprvakinji Michon te još dvije finalistice iz Rija – Nadine Müller i Shanice Craft.


Budući da Michon i Fisher ove godine bacaju preko 66 metara, očekuje nas odlično natjecanje.    Startna lista – bacanje diska (Ž)Sandra PERKOVIĆ            HRV

Dragana TOMAŠEVIĆ          SRB


Veronika DOMJAN             SLO


Nadine MÜLLER               NJEM


Shanice CRAFT               NJEM


Mélina ROBERT MICHON       FRA


Whitney ASHLEY              SAD


Zaneta GLANC                POLJ


Pauline POSSE               FRA