EP stolni tenis

Samo Andrej Gaćina u 2. kolu

Hina

Gaćina će za prolaz u 3. kolo imati snažnog suparnika u Austrijancu Danielu Habeshonu koji je sa svojom reprezentacijom osvojio naslov momčadskog prvaka Europe. Njihov je dvoboj na rasporedu u petak



Od četvero hrvatskih predstavnika u glavnom ždrijebu pojedinačnog dijela Europskog prvenstva u stolnom tenisu, samo je Andrej Gaćina uspio izboriti nastup u 2. kolu.


Gaćina je bez izgubljenog gema (4-0) prošao Bugarina Petju Krasteva koji je najboljem hrvatskom stolnotenisaču pružio vrlo snažan otpor u trećem i četvrtom gemu, ali nije došao u priliku osvojiti nijednu dionicu meča.


Gaćina će za prolaz u 3. kolo imati snažnog suparnika u Austrijancu Danielu Habeshonu koji je sa svojom reprezentacijom osvojio naslov momčadskog prvaka Europe. Njihov je dvoboj na rasporedu u petak.


Veterana Zorana Primorca iscrpili su kvalifikacijski dvoboji pa je ostao bez gema u srazu s Rusom Aleksanderom Šibajevim. Tomislav Kolarek je uspio otrgnuti jedan gem austrijskom Kinezu Weixingu Chenu, a isto je pošlo za rukom Lei Rakovac u srazu s Poljakinjom Natalijom Partykom.