Oporavak od ozljede

Perković: Bit ću spremna za EP

Hina

»Odradila sam 75 posto terapije koja mi je propisana. Na dobrom smo putu, testovi su pokazali da sam fizički jako spremna, te da treba popraviti samo neke sitnice koje su i dovele do vraćanja stare ozljede



DUBLIN – Oporavak od ozljede leđa najbolje hrvatske sportašice, aktualne olimpijske pobjednice, te svjetske i europske prvakinje u bacanju diska Sandre Perković u Irskoj teče odlično, te bi trebala biti spremna za ostatak sezone u kojoj ju sredinom kolovoza očekuje Eiropsko prvenstvo u Zurichu na kojemu će pokušati osvojiti treći naslov najbolje na »Starom kontinentu« zaredom.


»Odradila sam 75 posto terapije koja mi je propisana. Na dobrom smo putu, testovi su pokazali da sam fizički jako spremna, te da treba popraviti samo neke sitnice koje su i dovele do vraćanja stare ozljede. Jako sam zadovoljna tretmanima, osjećam se puno bolje nego kada sam došla ovdje što je najvažnije, te ću za četiri tjedna, kada me očekuje Zurich, biti opet spremna.


Sutra me očekuje zadnji dan terapija, napravit ću kratku provjeru svog tijela i ozljede, te kako su terapije utjecale na nju. Dobit ću posebne sprave i vježbe koje ću morati provoditi za sprečavanje njezina povratka. Jedva čekam trening, jer ono što mi se dogodilo u prošli petak jako me iscrpilo i fizički i psihički«, objavila je Perković.




Perković je obnovila ozljedu leđa na posljednjem mitingu »Dijamantne lige« u petak u Glasgowu, gdje je zauzela drugo mjesto.