Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 26
Sutra: 7° 7° 26
18. ožujka 2019.
Svečanost u HND-u

Novinarima SportPlusa Tomi Ničoti, Blažu Duplančiću i Mileni Dragišić nagrade Zbora sportskih novinara

Novinar SportPlusa Tomo Ničota primio je nagradu za intervju / Dragan Matić / Cropix
Novinar SportPlusa Tomo Ničota primio je nagradu za intervju / Dragan Matić / Cropix
Autor:
Objavljeno: 28. veljača 2011. u 14:05 2011-02-28T14:05:40+01:00

Ničota je dobio nagradu za intervju, Milena Dragišić za praćenje malih sportova a Blaž Duplančić za izdavaštvo

ZAGREB Ivanka Ožbolt, Stanko Kučan i Janko Goleš dobitnici su nagrade za životno djelo Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN), koja im je uručena na svečanosti u zagrebačkom Novinarskome domu.  Ožbolt i Goleš su nagradu zaslužili dugogodišnjim novinarskim radom u redakciji Sportskih novosti, dok je Kučan u karijeri pisao i uređivao za brojne dnevne i tjedne listove, a bio je i dugogodišnjim urednikom Vjesnika. 

Godišnje priznanje HZSN-a za novinski osvrt pripala je Vinku Kneževiću iz Jutarnjeg lista, priznanje za komentar dobila je Iva Perdec-Augustić iz Vjesnika, a za intervju Tomo Ničota iz Sport plusa.
Godišnja nagrada za fotografiju pripala je Antoniju Broniću iz Pixsella, Milena Dragišić nagrađena je za praćenje malih sportova, Blaž Duplančić je dobio priznanje za izdavaštvo, dok su priznanja za lokalne medije i najbolji pres-centar dodijeljene redakciji karlovačke TV 4 rijeke i Hrvatskom vaterpolskom savezu za press-centar Europskog prvenstva u vaterpolu. 

Kako HZSN-u nije stigao nijedan prijedlog od članstva, po prvi puta nije dodijeljena nagrada »Novinara godine«.  

Svečanosti godišnjih priznanja HZSN-a nazočili su predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop, ravnatelj Uprave za sport u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta Željko Klarić, predsjednik Zagrebačkoga sportoga saveza Tomislav Šepec i mnogi drugi uglednici. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka