Hrvatski karate savez

Lenard najbolja karatistica, Čelan ostao predsjednik

Hina

Ana Lenard / Snimio Marin ANIČIĆ / NL arhiva

Ana Lenard / Snimio Marin ANIČIĆ / NL arhiva

Stjepan Čelan će i naredne će četiri godine biti predsjednikom Hrvatskog karate saveza, dok je za najbolju hrvatsku karatisticu proglašena europska prvakinja Samoborka Ana Lenard



ZAGREB  Stjepan Čelan će i naredne će četiri godine biti predsjednikom Hrvatskog karate saveza, dok je za najbolju hrvatsku karatisticu proglašena europska prvakinja Samoborka Ana Lenard.


Na izbornom Saboru Hrvatskog karate saveze u Samoboru mandat predsjedniku Čelanu i njegovim suradnicima je produžen i naredne četiri godine čime im je iskazano veliko povjerenje s ukupno 95 postotnom podrškom nazočnih delegata saveza.


Za najbolju hrvatsku karatisticu proglašena je europska prvakinja Samoborka Ana Lenard kojoj je uručena velika plaketa saveza.Najboljom ženskom ekipom proglašene su i seniorke Karate kluba Samobor Maja i Ana Lenard, Silvija Buzaljko i Zrinka Pezer, koje su također nagrađene velikom plaketom saveza, a plaketom zahvale nagrađen je Karate klub Samobor za izuzetan doprinos razvoju karate sporta na međunarodnoj razini, kao i trener kluba Davor Mrzak.




U samoborskoj sportskoj dvorani preko 320 trenera iz cijele Hrvatske sudjelovalo je na seminaru za trenere i licencne ispitivače, uz predavanja s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba na čelu sa prof.dr. sc.Hrvojem Sertićem,voditeljem Katedre za borilačke sportove.