Ugasila se još jedna tiskovina

Danas na kioscima posljednji broj sportskog dnevnika SportPlus

Portal Novilist.hr

Prvi broj SportPlusa pojavio se na kioscima 3. prosinca 2009. godine, a, kako piše u uvodniku, uskoro će se ova tiskovina pojavljivati kao prilog matičnom Novom listu, "u drugačijem obliku" ali "i dalje prepoznatljiv". 



RIJEKA Danas se na kioscima pojavio posljednji, 460. broj sportskih dnevnih novina SportPlusa. 


“U rukama držite posljednji broj SportPlusa, dnevne novine koja se u minulih godinu i četiri mjeseca pokušala nametnuti na medijskom tržištu. Tijekom najveće krize koja ne štedi izdavače, uspjeli smo napraviti proizvod kojeg ste znali cijeniti. U relativno kratkom razdoblju postali smo prepoznatljivi u medijskom prostoru, svakodnevno smo ulagali golemi trud i energiju da bismo postali bolji. Nismo bili dovoljno bogati da izdržimo nesmiljenu tržišnu utakmicu, ali smo nakon svega obogaćeni za dragocjeno iskustvo koje ćemo podijeliti s Vama”, piše u posljednjem uvodniku glavni urednik SportPlusa Kristian Sirotich. 


Prvi broj SportPlusa pojavio se na kioscima 3. prosinca 2009. godine, a, kako piše u uvodniku, uskoro će se ova tiskovina pojavljivati kao prilog matičnom Novom listu, “u drugačijem obliku” ali “i dalje prepoznatljiv”.