Balon ili bomba

ZG-MEDIJI TVRDE: Brazilac Heber napušta Rujevicu i u zimskom prijelaznom roku dolazi u Dinamo!

Portal Novilist.hr

Heber je još ljetos bio zanimljiv modrima/Foto Arhiva NL

Heber je još ljetos bio zanimljiv modrima/Foto Arhiva NL

Čekaju se službene reakcije iz Maksimira s Rujevice, odnosno odgovor je li doista izgledan ovaj bombastičan transfer ili je u pitanju samo medijsko puštanje balona kako bi se opipao puls tržišta.



RIJEKA Iz zagrebačkih medija bliskih prvoligašu iz Maksimira stiže informacija o kojoj je naš portal pisao istekom ljetnog prijelaznog roka: Brazilac Heber mogao bi napustiti Rujevicu i preseliti u redove “modrih”! Tportal piše kako se taj transfer “valja” već neko vrijeme i kako bi Rijeku neuspjeh u kvalifikacijama za Europsku ligu mogao skupo stajati, odnosno da će se izgubljeni novac od plasmana u EL morati nadomjestiti kroz prodaju igrača ove zime. Tportal podsjeća na ono o čemu je pisao i portal Novoga lista da je krajem kolovoza Dinamo bio spreman platiti pet milijuna eura i na Rujevicu poslati dva igrača, a onda je taj posao u posljednji trenutak propao. S Rujevice su tada poručili da nemaju namjere pustiti svojega najboljeg napadača ispod sedam milijuna eura. Jasno je naravno da se sada okolnosti mijenjaju, neuvjerljive jesenske partije sigurno su ostavile osjetnog traga na vrijednostima igrača pa i Hebera. Isti izvor tvrdi da su se ovoga puta klubovi dogovorili i da je Heberov dolazak na Maksimir u siječnju sljedeće godine praktički formalnost, ali ne navodi koji su iznosi u pitanju. 


I  Sportske novosti špekuliraju da bi se ove zime mogao odigrati transfer koji se nazirao prošloga ljeta i koji bi pomogao Rijeci da popuni rupe u budžetu nastale europskim posrtajem.  Čekaju se službene reakcije iz Maksimira s Rujevice, odnosno odgovor je li ovaj bombastičan transfer izgledan ili je u pitanju samo medijsko puštanje balona kako bi se opipao puls tržišta.