Odlična atmosfera na Rujevici

ZAŽELJELI SE NOGOMETA Pune tribine i lože, dirljiva poruka Koradu i – Leonard Zuta

P. N.

Foto: Novi list

Foto: Novi list

Tribine su se zabavljale pjesmom i navijanjem gotovo cijelu utakmicu, ali prava euforija nastala je pred sam kraj utakmice kada je jedan od najljepših golova sezone postigao ljubimac riječkih navijača Leonard Zuta



Sunce, ugodno subotnje poslijepodne, jako dobro popunjene tribine, predkarnevalsko ludilo i četiri komada u mreži gostiju – savršeni recept za odličnu atmosferu na Rujevici.


Očito je  – Riječani su zaželjeli nogometa i svoje Rijeke, pogotovo ovakve rastrčane i borbene te efikasne.


Pjesma se orila gotovo cijelu utakmicu, poseban ton svemu davali su maškarani klinci, a sve je naravno dirigirala i predvodila Armada čiji su članovi i prije utakmice imali svoj show.




Simbolično, baš u trenutku kad je Rijeka povela na tribinama se pojavila i poruka podrške legendi riječkog sportskog novinarstva Koradu Vujnoviću, novinaru Radio Rijeke koji se bori s teškom bolešću. Naše misli, kao i misli brojnih Riječana su uz Korada i njegovu obitelj.



Pune su bile i VIP lože, naravno ekipu su predvodili predsjednik bijelih Damir Mišković i njegova supruga Snježana, ali i bilo je tu još poznatih Riječana.


Tribine su se zabavljale pjesmom i navijanjem gotovo cijelu utakmicu, ali prava euforija nastala je pred sam kraj utakmice kada je jedan od najljepših golova sezone postigao ljubimac riječkih navijača Leonard Zuta. Osim što se zna da se nikada ne predaje i da uvijek daje svoj maksimum, Zuta je sada pred svima pokazao i da ima fantastičan udarac. Jer onako potegnuti i plasirati iz slobodnog udarca mogu samo pravi znalci.


Sve u svemu, lijepa subota na Rujevici. I koliko god Istra bila u svojim problemima i možda nije najbolje mjerilo kvalitete ove momčadi bijelih, navijači Rijeke ipak imaju razloga za zadovoljstvo.