Veznjak vatrenih

Vlašić nakon poraza: ‘Sreća nas je nagradila protiv Španjolske, sada je otišla na drugu stranu’

Hina

Reuters

Reuters

»Englezi su me iznenadili u prvih pola sata, nisu nabijali loptu kada smo im igrali presing nego su čitavo vrijeme odigravali loptu, stvarno su dobra momčad. U tih prvih pola sata smo bili sretni jer smo mogli primiti gol ili dva, ali poslije smo došlo sebi i poveli«, rekao je Vlašić



 Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić smatra kako su ‘Vatreni’ nesretno primili dva gola u porazu od Engleske poručivši kako se sada treba usmjeriti na kvalifikacije za Europsko prvenstvo.


»Svakome je san igrati na Wembelyu, to je mitski stadion, no žao mi je rezultata. Drago mi je što sam prvi put nastupio u startnoj postavi za Hrvatski nada se da će ih biti još mnogo«, rekao je Vlašić nakon utakmice u kojoj je Engleska pobijedila sa 2-1 osvojivši prvo mjesto u skupini.


»Englezi su me iznenadili u prvih pola sata, nisu nabijali loptu kada smo im igrali presing nego su čitavo vrijeme odigravali loptu, stvarno su dobra momčad. U tih prvih pola sata smo bili sretni jer smo mogli primiti gol ili dva, ali poslije smo došlo sebi i poveli«, rekao je Vlašić.




»No u sedam minuta smo baš nesretno primili dva gola. Sreća nas je možda bila nagradila protiv Španjolske a sada otišla na drugu stranu. Ništa, sada se trebamo usredotočiti na iduće kvalifikacije za Europsko prvenstvo«, dodao je.


Vlašić, Josip Brekalo i Tin Jedvaj bili su među igračima kojima je izbornik Zlatko Dalić pružio priliku u posljednje dvije utakmice s Engleskom i Španjolskom u Ligi nacija.


»Ima tu puno dobrih mladih igrača, ali tu su i dalje stožerni ključni igrači. Mi smo tu nadopuna, pomažemo, a za koju godinu se nadam da će i neki od nas postati nositelji. No sve polako, sve će doći u svoje vrijeme«, rekao je veznjak moskovskog CSKA.


»Sezona u CSKA ide sjajno, baš sam oduševljen, odlazak ondje je bio najbolji potez za mene. Sada želim tako nastaviti«, izjavio je.