Ugostitelji bogatim ponudama mame navijače

Večerašnja utakmica hrvatske nogometne reprezentacije i Nigerije organizirano će se gledati diljem Rijeke

Marta Ban

Foto R. Brmalj

Foto R. Brmalj



RIJEKA  Riječki ugostitelji spremno će dočekati večerašnju utakmicu Hrvatske i Nigerije. Da navijački ugođaj bude što bolji, prvenstveno se pobrinuo Grad koji u organizaciji sa Zagrebačkom pivovarom priprema gledanje utakmica na Gatu Karoline Riječke. Uz svako gledanje na velikom platnu u planu je, uz neizostavnu ugostiteljsku ponudu, i prigodan glazbeni program, za što je ove godine zadužen Trio Cukar i kafe. Na riječkom gatu u organizaciji caffe bara Karolina posjetitelje očekuje veliko platno s istočne strane te tri televizije raspoređene unutar prostora. Za što bolji navijački doživljaj pripremljen je i nastup glazbenog dua Extra Robi i Prco te DJ-a Macole.


Preko puta ceste caffe bar Laval priprema vlastiti program gdje će se na dvama vanjskim i jednom unutarnjem ekranu pratiti prijenos utakmice, uz snižene cijene piva i besplatne grickalice za sve navijače. Naravno, i riječko Korzo ima svoje konje za utrku. Caffe bar Pommery uz dva velika ekrana najavljuje i zabavu uz hostese i DJ-a nakon utakmice, a La Bodega na Jadranskom trgu tijekom cijelog prvenstva nakon 18 sati snižava cijene pića za  50 posto te utakmice prenosi na povećem ekranu smještenom na terasi.


Na drugoj strani Korza, klub Boa priprema čak šest ekrana na objema terasama i unutar kluba, caffe bar Fiorello svojim će gostima ponuditi dva velika vanjska i jedan unutarnji ekran, jednako kao i susjedni caffe bar Public. Ondje najavljuju i mogućnost gledanja utakmica na Trgu Svete Barbare.




Zajedničko gledanje utakmica bit će organizirano i u općini Jelenje na Trgu mlikarice, kao i u dvorani u Kastvu.


Sve u svemu, riječki se ugostitelji spremaju dočekati što veći broj navijača, a na hrvatskoj je reprezentaciji da atmosfera u gradu bude na razini.