SP u Rusiji

Vatreni trenirali u Kalinjingradu, Dalić odredio jedanaestoricu koji će započeti utakmicu

Hina

Foto Igor Kralj/PIXSELL

Foto Igor Kralj/PIXSELL

Dok su novinari pratili s tribina, »Vatreni« su se lagano zagrijavali i izbornik Zlatko Dalić nije želio otkrivati karte. »Znam kojih 11 će sutra započeti utakmicu. Razgovarao sam s igračima, no javnost će početnu momčad doznati sutra,« kazao je hrvatski strateg



KALINJINGRAD Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je na Areni Kalinjingrad na kojoj će u subotu otvoriti svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Nigerije.


Hrvatski trening je već uobičajeno bio otvoren samo prvih 15 minuta nakon čega su novinari i snimatelji morali napustiti tribine prekrasnog stadiona koji prima 35.212 gledatelja, a izgradnja je stajala nešto više od 250 milijuna eura.


Dok su novinari pratili s tribina, »Vatreni« su se lagano zagrijavali i izbornik Zlatko Dalić nije želio otkrivati karte.




»Znam kojih 11 će sutra započeti utakmicu. Razgovarao sam s igračima, no javnost će početnu momčad doznati sutra,« kazao je hrvatski strateg.


Nagađa se kako će »Vatrenih« protiv »Super orlova« istrčati u hrabroj formaciji sa četiri ofenzivna igrača (Rebić, Kramarić, Perišić, Mandžukić), dok bi Luka Modrić i Ivan Rakitić trebali zaigrati na poziciji zadnjih veznih. Zvijezde Real Madrida i Barcelone tako bi trebale držati ‘srce Hrvatske’.


Iz momčadi po svemu sudeći ispadaju Vedran Ćorluka i Milan Badelj, dok bi poziciju lijevog bek trebao dobiti Ivan Strinić ispred Josipa Pivarića.


Vjerojatna postava Hrvatske (4-2-3-1): Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Rakitić, Modrić – Rebić, Kramarić, Perišić – Mandžukić