Otvoreni trening

Vatreni trenirali, ozljeda Lovrena

Hina

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je otvoreni trening na nogometnom stadionu Bikara u Sportskom centru »Ante Gotovina« u Osijeku. Nažalost, trening nije prošao bez problema. Teren je ranije zbog bolova u leđima napustio Dejan Lovren, a za sada nije poznato koliko je situacija ozbiljna



OSIJEK – Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je otvoreni trening na nogometnom stadionu Bikara u Sportskom centru »Ante Gotovina« u Osijeku. Nažalost, trening nije prošao bez problema. Teren je ranije zbog bolova u leđima napustio Dejan Lovren, a za sada nije poznato koliko je situacija ozbiljna.


Izbornik Igor Štimac trening je iskoristio za relaksaciju momčadi nakon utakmice u Makedoniji i noćnog leta do Osijeka. Zbog toga je trening bio i otvoren za javnost, a u prvom dijelu »Vatreni« su odradili i nekoliko vježbi s pionirima Osijeka i Metalca. Igrači koji su nastupili u Makedoniji napustili su trening nakon sat vremena i vratili se u hotel, dok je ostatak momčadi odradio još 30-tak minuta tijekom kojih se Lovren ozlijedio. Vedran Ćorluka je zbog kroničnih problema s tetivama bio pošteđen.


Trening je pratilo 500-tinjak navijača koji su stvorili sjajnu atmosferu, a na stadionu su se pojavili i tamburaši.


Prije treninga hrvatska reprezentacija je obišla Dječji dom Klasje gdje su se igrači slikali s ‘klincima’ i darivali ih simboličnim poklonima. Dobro raspoloženi izbornik Igor Štimac sa djecom je zaigrao nogomet. »Oduševljen sam atmosferom kojom smo dočekani u Osijeku. Nalazimo se u srcu Hrvatske, gradu koji je krvario za ovu državu i siguran sam da ćemo i u utorak imati ogromnu podršku na stadionu,« kazao je Štimac.

U nedjelju u 17 sati predviđen je trening na travnjaku stadiona Gradskog vrta, a utakmica protiv Walesa igra se u utorak 16. listopada u 20 sati.