Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Split i Imotski

Vatreni na dočecima i u Dalmaciji

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 17. srpanj 2018. u 16:53 2018-07-17T16:53:27+02:00

Imoćani pak u utorak navečer, na središnjem gradskom trgu, organiziraju doček svojih srebrnih reprezentativaca Ante Rebića te vjerojatno Ivana Strinića i Ivana Perišića

Malo prije 16.30 sati avionom Croatia Airlines na splitski aerodrom iz Zagreba su sletjeli Lovre Kalinić, Ante Rebić, Ivan Perišić, Filip Bradarić i Ivan Strinić. S aerodroma će produžiti prema Rivi u splitu, gdje već od 16 sati traje svečani program dočeka vatrenih. Nakon Splita dio će produžiti i prema Imotskome.

Imoćani pak u utorak navečer, na središnjem gradskom trgu, organiziraju doček svojih srebrnih reprezentativaca Ante Rebića te vjerojatno Ivana Strinića i Ivana Perišića. 

Program počinje u 19 sati, a dolazak Vatrenih očekuje se tijekom večeri, objavio je Grad Imotski na svojim službenim stranicama. 

 Za tu prigodu već se uređuje bina, a u zabavnom programu nastupit će Miroslav Škoro i slavonski tamburaši. Predviđen je i dolazak mladih nogomteša nogometnih klubova Vinjani i Imotski, nastup imotskih mažoretkinja i Gradske glazbe Imotski. 

 Zbog dočeka, glavna gradska ulica zatvorena je za promet od 15 sati, objavio je Grad. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.