Pred potpisom

United ga platio 60, prodaje ga za 44 milijuna: Di Maria ide u PSG

Hina

Reuters

Reuters

Argentinac je prošle godine sjajno započeo svoj put u dresu Uniteda, postigavši tri pogotka u prve četiri utakmice, ali takvu formu nije pokazivao u nastavku sezone



Samo godinu dana nakon što su Realu platili rekordnih 59,7 milijuna funti odštete za prijelaz Angela Di Marije na Old Trafford, čelnici Manchester Uniteda spremni su Argentinca prodati PSG-u za 44 milijuna funti, navode britanski mediji.


Di Mariju od prijelaza u parišku momčad dijeli još samo liječnički pregled koji će obaviti u sljedeća 24 sata, nakon kojeg će staviti potpis na ugovor s novim poslodavcima.


Argentinac je prošle godine sjajno započeo svoj put u dresu Uniteda, postigavši tri pogotka u prve četiri utakmice, ali takvu formu nije pokazivao u nastavku sezone, zbog čega ga je Louis van Gaal preselio na klupu i u početnu postavu ga uvrstio samo jednom u posljednja dva mjeseca prošle sezone.




Di Maria je ovog ljeta s argentinskom reprezentacijom stigao do finala Copa Americe, a po povratku se nije pridružio suigračima na Unitedovoj američkoj turneji, što je dodatno podgrijalo već postojeće špekulacije da će argentinski napadač napustiti Old Trafford.