Ogroman interes

Ulaznice za uzvrat nestaju: Nema ih više ni za tribinu E-1

Ivan Volarić

Sutrašnji ogled bit će odigran u posebnom ozračju kojega pripremaju navijači »Rijeke«. Sa stijena je spuštena velika plavo-bijela zastava, podsjetnik na trijumfalne dane krajem prošle sezone baš u finalu Kupa i Superkupu s »Dinamom«. Armada će nema sumnje pripremiti posebnu koreografiju



RIJEKA » Na Kantridi zadovoljno trljaju ruke, jučer je »planula« još jedna tribina kada je govora o prodaji ulaznica za sutrašnji uzvratni ogled polufinala Kupa s »Dinamom«. Nakon tribina D i E, u prodaji više nema ulaznica za tribinu E-1.


Samo tijekom jučerašnjeg dana prodano je 500-tinjak ulaznica, a na raspolaganju je ostalo oko 1500 »papirića« za tribine A, B, C i F. Budući da se još tijekom današnjeg dana ulaznice prodaju po povlaštenim cijenama (od 10 do 18 sati na blagajnama kraj stadiona na Kantridi, te na štandu na Korzu), pretpostavka je da će na dan utakmice ostati na blagajnama tek manji dio ulaznica.


Za gostujuće navijače, odnosno obje frakcije BBB-a, predviđeno je 550 ulaznica za sektore E-2 i E-3. Nešto, naravno, otpada i na tampon zonu koja će odijeliti dvije »zaraćene« frakcije »Dinamovih« navijača, odnosno pristalice »modrih« i »bijelih«.




   Sutrašnji ogled bit će odigran u posebnom ozračju kojega pripremaju navijači »Rijeke«. Sa stijena je spuštena velika plavo-bijela zastava, podsjetnik na trijumfalne dane krajem prošle sezone baš u finalu Kupa i Superkupu s »Dinamom«. Armada će nema sumnje pripremiti posebnu koreografiju, a iz kluba pozivaju svoje navijače da dođu na stadion u klupskim dresovima ili bijelim majicama i sa šalom oko vrata, te se tako uklope u dekor koji će pratiti utakmicu.