Uoči subotnjeg derbija

Tudor: Dinamo je u ovom trenutku bolji

Hina

»Hajduk ima svoju priču i svoj put, ali u ovom trenutku Dinamo je bolji. Želim da igramo kao na posljednjem derbiju kada su odlučili detalji i niz nesretnih okolnosti. Govorili su tada svi o nekoj katastrofi, ali ja bih želio da moja ekipa uvijek tako igra jer bi u deset takvih utakmica sigurno dobili devet«, kazao je Tudor



SPLIT Dan uoči velikog subotnjeg derbija na Maksimiru između Hajduka i Dinama u Splitu je održana konferencija za medije na kojoj je trener Igor Tudor najavio kako je u toj utakmici favorit zagrebački klub, te da bi sve osim pobjede Dinama bilo iznenađenje.


»Hajduk ima svoju priču i svoj put, ali u ovom trenutku Dinamo je bolji. Želim da igramo kao na posljednjem derbiju kada su odlučili detalji i niz nesretnih okolnosti. Govorili su tada svi o nekoj katastrofi, ali ja bih želio da moja ekipa uvijek tako igra jer bi u deset takvih utakmica sigurno dobili devet«, kazao je Tudor.


Hajduk ima niz pobjeda u deset utakmica zaredom, a i sam Tudor smatra kako bi bilo dobro da se nastavi pobjednička serija. Kako je rekao novinarima za Hajduk je dobro da se u momčad vraćaju ozlijeđeni igrači koji su imali malo dužu stanku, pa će im zbog toga najvjerojatnije trebati nekoliko utakmica da se vrate u dnevni ritam. Također, splitska momčad ove sezone bolje igra u gostima.




»Možda zato što na Poljudu nismo igrali od ljeta, od utakmice s Dinamom. To je nezapamćeno u prvenstvima, a očito Hajduk treba igrati stalno u gostima«, dodao je Tudor.


Na upit novinara da prokomentira činjenicu kako Hajduk još nije dobio Zorana Mamića Tudor je kratko odgovorio kako uoće ne razmišlja tko je na suparničkoj klupi.


»Ne zanima me tko je na suparničkoj klupi. Svejedno mi je li to Mamić, Ivković, Capello ili Mourinho«, zaključio je na kraju trener Hajduka.


Utakmica između Dinama i Hajduka igra se u subotu u 15 sati.