Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Prva HNL

Trener "Intera" Toplak: 'Dolazimo čestitati na naslovu prvaka'

Foto: Darko Jelinek
Foto: Darko Jelinek
Autor:
Objavljeno: 29. travanj 2017. u 13:09 2017-04-29T13:09:26+02:00

ZAPREŠIĆ Za trenera »Intera« Samira Toplaka proljetni dio prvenstva predstavlja potvrdu da nesreća nikad na dolazi sama. Zaprešićani su, naime, u ovogodišnjem dijelu sezone osvojili tek pet bodova. Povrh toga, danas stižu na Rujevicu bez šest standardnih igrača, od kojih su četvorica članovi udarne postave.

– Ozlijeđeni u Komorski, Mazalović, Ottochian, Blažević i Brlečić, a Begić ima kartone. Iskreno, stvarno ne znam kako ćemo sastaviti obranu. Osakaćeni smo, i to u punom smislu riječi – objašnjava Toplak.

Prema njegovim riječima, osvajanje boda na Rujevici predstavljalo bi ogroman uspjeh.

– Realni smo i čvrsto stojimo na zemlji. Mi smo u ogromnim problemima, a »Rijeka« gazi sve pred sobom i sprema feštu. Naravno, ne nosimo bijelu zastavu. Na Rujevicu dolazimo uživati u nogometu i prekrasnoj atmosferi. Unaprijed ćemo čestitati »Rijeci« na naslovu prvaka – dodaje 46-godišnji stručnjak.

Matematika, pak, govori da još ništa nije gotovo.

– Dobro znam koliko je bodova još u igri, ali, kad pogledam jedne i druge, ne vidim kako »Dinamo« može napraviti čudo. Iz kojeg god kuta pogledam, »Rijeka« u svemu ima prednost. Momčad im fantastično izgleda na terenu i prati ih fenomenalna atmosfera koja ih nosi. Skidam kapu Riječanima, sve to su pošteno zaslužili – rezonira trener »Intera«.

Ovoga puta izostale su najave da će »Inter« igrati za »Dinamo«.

– To me jako pogađalo i smetalo. Mi nemamo nikakve veze s »Dinamom«. Borimo se za sebe i za svoj prvoligaški status, a ne za druge – zaključuje Toplak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.