Nagradna igra za najvjernije navijače

“Travanj na Kantridi”: Osvojite klupske dresove i upoznajte prvotimce “Rijeke”

Orlando Rivetti

Izvlačenje dobitnika predviđeno je za kraj svibnja, a 25 najsretnijih dobit će komplet HNK Rijeka



RIJEKA – Budući da nogometaši Rijeke u travnju igraju pet domaćih utakmica na Kantridi su osmislili nagradnu igru pod motom »Travanj na Kantridi«. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi oni koji do 8. svibnja na klupsku adresu (Portić 3, 51000 Rijeka) pošalju omotnicu s odrescima s ulaznica svih pet utakmica u travnju i osobnim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt telefon).


Vlasnici kompleta ulaznica u omotnicu prilažu odrezak ulaznice s Kup utakmice protiv Dinama uz kopiju iskaznice vlasnika kompleta i osobne podatke, te one navijače koji ulaznice kupuju na portalu nk-rijeka.mojekarte.hr koji za sudjelovanje u nagradnoj igri prilažu pet ulaznica kupljenih putem interneta.


   Do nagrada će moći i oni koji su aktivni na facebooku, odnosno svi oni koji na klupskom profilu objave fotografiju s jedne od pet utakmica u travnju koristeći hashtag #TravanjNaKantridi. Autora fotografije s najviše »lajkova« također očekuje nagrada.




   Izvlačenje dobitnika predviđeno je za kraj svibnja, a 25 najsretnijih dobit će komplet HNK Rijeka (dres, hlačice, štucne) i priliku upoznati igrače prilikom preuzimanja nagrade.