Naše malo misto

TRAŽI SE TRENER Tko je toliko ludo hrabar da će svjesno upasti u poljudsku kašetu punu brokava

P. N.

Hajduk još nema trenera/M. CIKATIĆ/Pixsell

Hajduk još nema trenera/M. CIKATIĆ/Pixsell

Huljaj pokušava nagovoriti Tudora i istodobno razmatra neke druge opcije poput Reje, Šveđanina Pehrssena, a moguće je i da momčad, barem privremeno, preuzme Siniša Orešćanin.



SPLIT Još uvijek se traži novi trener Hajduka! Željko Kopić je uličnim rječnikom rečeno: pao jer je “cinkao”. Bidni Željko našao se u krivo vrijeme u krivom društvu. Predsjednik Jasmin Huljaj prvo mu je dao podršku, a onda ga smjenio jer su do njega došle snimke druženja s Igorom Štimcem i jednim uglednim splitskim novinarom nesklonom vodstvu Našega Hajduka, samim time i splitskog prvoligaša. Navodno je Kopić u tom razgovoru prenio Štimcu neke klupske tajne koje su kasnije osvanule na facebook profilu bivšega izbornika. Huljaj, pritisnut članovima Našega Hajduka, koji brižno brinu o “klupskoj čistoći”, jednostavno nije imao izbora, smjenio je trenera zbog boce vina koju je odnio Štimcu i ćakule u kojoj se navodno nije baš lijepo govorilo u stanju u Hajduku. Kao da je rekao nešto što nije istina… Tu, međutim, priči nije kraj.


Huljaj je prema dostupnim informacijama sve dogovorio s Igorom Tudorom (trener) i Marijom Stanićem (sportski direktor), ali je onda, opet osluškujući navijače, odustao od te opcije i stao iz Kopića ne sluteći da će ga 24 sata kasnije smjeniti. Huljaj je ponovo okrenuo Tudorov broj, ali Igoru se baš ne “pježa” biti pričuvna varijanta… Huljaj se, tvrde upućeni, još uvijek nada Tudorovu pozitivnom odgovoru, ali budući da je ta varijanta vrlo upitna okrenuo se i nekim drugim riješenjima. Možda, barem kako privremeno riješenje Siniša Orešćanin, trener B momčadi Hajduka, možda Talijan Eduardo Reja, a možda Šveđanin Magnus Pehrssen… A možda i Servantes! Jedan od najosebujnijih likova iz Maloga mista, remek-djela pokojnog Miljenka Smoje, koji bi da je živ sigurno u trenutnoj situaciji u Hajduku pronašao dovoljno inspiracije na neku nadopunu scenarija. Ni Servantes vjerojatno nije tako lud da bi se, prihvaćajući Huljajevu ponudu, svjesno uvalio u poljudsku kašetu punu brokava?