S one strane bare

THE KING OPET ZABIJA! Damir Kreilach “uvalio” hat-trick Ibrahimoviću i Coleu

Ivan Volarić

Damir Kreilach zabija svoj prvi gol na utakmici / Screenshot YouTube

Damir Kreilach zabija svoj prvi gol na utakmici / Screenshot YouTube

Uvijek kažem: nema druge nego samo jako dalje trenirati, raditi i što je najbitnije biti zdrav - kratko se porukom javio Damir Kreilach prije nego što utonuo san obećavši da će se javiti za portal Novoga lista kada na sjevernoameričkom kontinentu svane novi dan



RIJEKA Damir Kreilach opet zabija! I to ne bilo kome! Bivši kapetan nogometaša Rijeke ovoga puta “uvalio” je “hat trick” momčadi La Galaxya za koji nastupaju poznata nogometna imena poput Zlatana Ibrahimovića i Ashleya Colea. Kreilach je prvo doveo svoju momčad u vodstvo 2:1 u 45. minuti rijetko viđenom majstorijom, potom je u 61. minuti zabio za 4:1, a onda je u 70. minuti zabio za konačnu pobjedu 6:2.


– Uvijek kažem: nema druge nego samo jako dalje trenirati, raditi i što je najbitnije biti zdrav – kratko se porukom javio Damir Kreilach prije nego što utonuo san obećavši da će se javiti za naš portal kada na sjevernoameričkom kontinentu svane novi dan. 


Onaj tko ga bolje poznaje i tko je imao prilike pratiti njegovu karijeru od juniorskih dana vrlo dobro zna da su upravo rad, trening i pošten odnos prema suigračima obilježile njegovu karijeru koja u MLS ligi doživljava zvjezdane trenutke.




Inače, Kreilach je zabio deset pogodaka u 27 nastupa u dresu Salta Lakea, što je sjajan učinak jer nije u pitanju klasični golgeter. Usporedbe radi jedan Zlatan Ibrahimović zabio je šest više… U video prilogu možete pogledati kako je Kreilach tresao mrežu momčadi nemoćnog Ibrahimovića.