Ukazanje iz Međugorja

Svetina otjeran zbog dopuštanja uvida u registar članova? Mamić pokazao da je i dalje vladar Maksimira

Ivana Vaupotić

Zdravko Mamić i Tomislav Svetina/I. KRALJ/PIXSELL

Zdravko Mamić i Tomislav Svetina/I. KRALJ/PIXSELL

Činjenica je da Svetinin odlazak dolazi u razdoblju kada Udruga "Dinamo to smo mi" tvrdi da je dobila uvid u registar članstva te da u istom nema Mamića. Po svemu sudeći, Svetina je taj koji joj je omogućio pregledavanje dokumentacije



ZAGREB Iako je prošlog ponedjeljka javno objavljeno da je Izvršni odbor “Dinama” donio jednoglasnu odluku kojom se Tomislava Svetinu razrješuje dužnosti potpredsjednika i člana Uprave kluba, svakome tko imalo prati hrvatski nogomet sasvim je jasno da iza toga stoji najeksponiraniji stanovnik Međugorja.


Preciznije, više je nego točno da je odluka donesena jednoglasno jer, kako tvrde krugovi bliski Maksimirskoj 128, donio ju donedavni savjetnik klupske Uprave Zdravko Mamić, kojem se Svetina u nešto više od zadnjih godinu oteo kontroli.


Upravo iz tog razloga IO “Dinama” javnosti nije servirao niti jedan razlog za svoj iznenadni potez. No, činjenica je da Svetinin odlazak dolazi u razdoblju kada Udruga “Dinamo to smo mi” tvrdi da je dobila uvid u registar članstva te da u istom nema Mamića.




Po svemu sudeći, Svetina je taj koji joj je omogućio pregledavanje dokumentacije.


Odgovorni iz Maksimirske 128 ekspresno su izdali demantij, tvrdeći da je Zdravko Mamić i dalje član kluba, a Svetina je ekspresno torpediran, čime se još jednom potvrdilo da savjetnik i dalje vedri i oblači “Dinamom”.