Rastanak prijatelja

Šuker iznenađen ostavkom Mamića: Bio je nadasve korektan

Hina

foto: arhiv NL

foto: arhiv NL

"Bio je inicijator novih aktivnosti koje su Savez tako visoko rangirale u Europi i čitavom svijetu. Njegova sklonost aktivnostima u radu i uspjesima nogometa mladih bila je temelj mnogih aktivnosti u tom području. Sudjelovao je u stvaranju ugleda i pozicioniranja Saveza koji ima visok ugled u zemlji i inozemstvu."



ZAGREB – Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Dabvor Šuker u utorak je izjavio kako je neugodno iznenađen odlukom dopredsjednika HNS-a Zdravka Mamića da podnese ostavku na tu dužnost.


»Neugodno smo iznenađeni ovakvom odlukom i žalimo što je zastao na putu uspješnih aktivnosti Saveza«, stoji u priopćenju Davora Šukera koje je objavljeno u utorak na službenim HNS-ovim stranicama.


»Dopredsjednik Zdravko Mamić mnogo je učinio za razvoj i napredak nogometa u Hrvatskoj. Ovo se odnosi na klupski i nogomet na razini Saveza. Aktivnost prvog dopredsjednika Saveza u mnogome je pridonijela ukupnom stabilnom poslovanju Saveza, kao i uspješnim nastupima raznih reprezentacija Saveza.




Strpljiv u ophođenju i nadasve korektan u odnosima, uvijek se zalagao za zajedničko djelovanje svih tijela Saveza. Bio je inicijator novih aktivnosti koje su Savez tako visoko rangirale u Europi i čitavom svijetu. Njegova sklonost aktivnostima u radu i uspjesima nogometa mladih bila je temelj mnogih aktivnosti u tom području. Sudjelovao je u stvaranju ugleda i pozicioniranja Saveza koji ima visok ugled u zemlji i inozemstvu.


Savez će i dalje nastaviti sa svim aktivnostima koje su ga afirmirale u Europi i cijelom svijetu«, dodaje se u priopćenju HNS-a.


Šuker je također istaknuo kako unatoč svemu pred Savezom stoje »novi raznovrsni zadaci i ciljevi te da je Savez osposobljen da ih ostvari na optimalan način«.