Svlačionica oduševljena

Subašić otkrio što mu je Srna šapnuo prije nego je skinuo penal Ramosu

Hina



Danijel Subašić otkrio je što mu je Darijo Srna šapnuo prije negoli je obranio penal Sergiju Ramosu.


– Njemu je to rekao Luka. Šapnuo mu je da pričekam i da odem u svoju desnu stranu.Tako je i bilo – otkrio je Subašić, dodajući da su svi igrači danas bili super i da su oni koji su ušli pokazali da su s razlogom ovdje.


Zanimljivo je da se Ramos nakon susreta zbog toga naljutio na Modrića.




– Ova momčad diše jedna za drugog i baca se na glavu. To se vidjelo danas protiv možda najbolje reprezentacije na svijetu. Bili smo spremni od prve do zadnje minute. Zaslužili smo ovo i želimo ići dalje, rekao je, pak, Ivan Rakitić.


– Navijači? Ovako je puno ljepše. Zajedno možemo napraviti svašta. Hvala svima i idemo dalje. Nemamo se vremena puno opuštati, dodao je.


Rakitić: Dobili smo najbolje na svijetu


 Igrali smo sjajno i pobijedili možda i najbolju momčad na svijetu, kazao je nakon pobjede nad Španjolskom na EURU Ivan Rakitić.


»Frantatičan je osjećaj i zaslužili smo pobjedu jer smo se borili do samog kraja. Ova momčad je borbena i dišemo jedan za drugoga. Igrali smo možda protiv najboje momčadi na svijetu bez važnih igrača, pa se vidi koliko smo moćni. Bili smo spremni od prve i zadnje minute. Odradili smo posao u skupini, večeras ćemo uživati i smiriti se uoči osmine finala«, kazao je Rakitić. koji se u 14. minuti imao sjajnu priliku za gol, ali je pogodio okvir vrata.


»Da gađam to 500 puta, ne bi tako pogodio. Mislim da sam pogodio i gredu i vratnicu, a potom Pique u nogu«, kazao je Rakitić koji se zahvalio navijačima.


Nikola Kalinić je bio strijelac fantastičnog pogotka petom u 45. minuti.


»Bio je dobro dodavanje bio sam na pravom mjestu. Oni su europski prvaci, ali smo im mi pokazali da smo bolji iako su oni igrali u najjačem sastavu, a mi nismo. Nije im bilo svejedno igrati s nama, mi možemo svakoga pobijediti, idemo dalje i mislim da smo među najvećim favoritima EURA«. Danijel Subašić je obranio penal Ramosu u 72. minuti.

»Bio je to poseban osjećaj za mene, velika je čast nositi hrvatski dres. Imao sam pozitivnu nervozu uoči utakmice, ipak smo igrali protiv sjajnih igrača, ali smo im se dobro suprostavili i zasluženo pobijedili«.