Problem viška navijača gostiju

Stiže barem 1.000 Nizozemaca bez karte: Otvara se fan zona na Adamićevom gatu

Ivan Volarić

Postoje naznake da će još barem tisuću navijača bez ulaznica doputovati iz Rotterdama, a za njih je pripremljena posebna fan zona na Adamićevu gatu sa svim pripadajućim sadržajima. Tu zonu nadzirat će policija



RIJEKA – Prvi navijači »Feyenoorda« doputovali su u Rijeku i okolicu (uglavnom Opatiju) još u utorak. Njih 600 kupilo je u Rotterdamu karte za kavez na istočnoj tribini stadiona na Kantridi, svima ostalima na klupskim stranicama »Feyenoorda« preporuča se da ne dolaze uzalud u Rijeku jer im se bez ulaznice neće omogućiti prilaz stadionu, a kamoli ulaz na tribine.


Unatoč tim upozorenjima, postoje naznake da će još barem tisuću navijača bez ulaznica doputovati iz Rotterdama, a za njih je pripremljena posebna fan zona na Adamićevu gatu sa svim pripadajućim sadržajima. Tu zonu nadzirat će policija i bit će namijenjena isključivo gostujućim navijačima, a domaći se umoljavaju da izbjegavaju taj dio grada.


Momčad i vodstvo »Feyenoorda« dolaze danas na Krk čarter letom i bit će smješteni u Vili Kapetanović. U 18.30 sati trener Fred Rutten ima zakaznu presicu na Kantridi, pola sata kasnije povest će momčad na trening koji će, kako to nalažu propozicije UEFA-e, biti otvoren za medije u prvih 15 minuta, a onda će tribine morati napustiti svi osim »Feyenoordovih« navijača.




Riječ je naravno o navijačima koje je klub nagradio time što im je dopustio promatranje posljednjeg treninga uoči važne europske utakmice.