Slavni nogometaš pobjegao

Sramotni incident na Ugljanu: Huligani kamenovali vilu u kojoj je odsjeo Ivan Rakitić s obitelji

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kuću u kojoj je Rakitić odsjeo, naime, jučer je kamenovala skupina od šest huligana i na njoj porazbijala sve prozore i vrata. U trenutku napada, tamo se, kako javlja Dnevnik.hr, nalazio nogometaš Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije sa svojom obitelji



Svega dva dana trajao je odmor slavnog nogometaša Ivana Rakitića i njegove obitelji u Villi Mariji na otoku Ugljanu.


Kuću u kojoj je Rakitić odsjeo, naime, jučer je kamenovala skupina od šest huligana i na njoj porazbijala sve prozore i vrata. U trenutku napada, tamo se, kako javlja Dnevnik.hr, nalazio nogometaš Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije sa svojom obitelji, suprugom i dvoje male djece.


Rakitić se nakon napada preplašio i u roku od pola sata gliserom napustio otok. Dnevnik.hr prenosi kako su šestorica huligana stigla na Ugljan oko 13 sati, a donose i razgovore s ogorčenim mještanima koji tvrde kako su čuli da su huligani navodno i pokušali provaliti u kuću u Uvali Čeprljanda.




Sramotni incident svakako je užasna reklama za hrvatski turizam.


Iz zadarske Policijske uprave jutros rečeno da je nepoznati počinitelj u petak oko 15 sati na Ugljanu razbio staklo na objektu u sklopu turističkog kompleksa u vlasništvu trgovačkog društva.


 Nitko nije ozlijeđen, a kriminalistička istraga i potraga za napadačem je u tijeku, kratko su naveli iz PU zadarske.