I formalno završen transfer

Španjolac Alex potpisao za ”Rijeku”, Kolumbijac Valencia stigao na liječnički

Ivan Volarić

I formalno je završen transfer španjolskog veznjaka Alejandra Fernandeza Iglesiasa - Alexa (22) u redove riječkoga prvoligaša



BENAHAVIS - I formalno je završen transfer španjolskog veznjaka Alejandra Fernandeza Iglesiasa – Alexa (22) u redove riječkoga prvoligaša.


Nakon što je još u srijedu potpisan sporazum o posudbi igrača do ljeta s pravom prvotokupa između “Espanola” i “Rijeke” Alex je u jutarnjim satima četvrtka obavio liječnički pregled u klinici u Marbelli, a u kasno poslijepodne u društvu sportskog direktora Srećka Juričića i njegova zamjenika Ivana Mancea potpisao ugovor u jednom hotelu u Estaponi.


U večernjim satima bivši igrač “Real Madrida” trebao bi se priključiti momčadi u Gran Hotelu Benahavis, a u petak odraditi i prvi trening. U Marbellu je stigao i Jose Adolfo Valencia, 23-godišnji napadač argentinskog prvoligaša “Rosaria”, koji u petak ima zakazan liječnički pregled i završne pregovore sa sportskim direktorom “Rijeke” nakon čega bi se poput Alexa treba pridružiti “bijelima”.

Nekadašnji mladi kolumbijski reprezentativac (postigao je pogodak na SP-u do 20 godina u Kolumbiji), također bi trebao biti ustupljen “Rijeci” pod unaprijed dogovorenim uvjetima otkupa njegova ugovora.




Ne treba isključiti mogućnost da do povratka momčadi u Rijeku, u subotu nakon posljednje pripremne utakmice u Španjolskoj protiv “Dnjipra”, u Benahavisu osvane još neko ime.


U prvom redu igrač sredine terena.