Prva HNL

Slaven Belupo uvjerljivo nadvladao Inter i nastavio sjajni niz u prvenstvu

Hina

Slaven Belupo sada je sedmi na prvenstvenoj ljestvici/Foto Instagram

Slaven Belupo sada je sedmi na prvenstvenoj ljestvici/Foto Instagram

Konačnih 3-0 postavio je Mikulić sredinom drugog poluvremena kada je na prvoj vratnici nadvisio Mamuta i skraćeni korner Bačelić-Grgića proslijedio u mrežu



KOPRIVNICA Nogometaši Slavena Belupa u susretu su 17. kola Prve HNL na svom terenu svladali Inter iz Zaprešića sa 3-0 (2-0).


Domaći su do prednosti stigli sretnim pogotkom Nowaka u 15. minuti, nakon što je vratar Intera Frelih izboksao ubačaj iz kuta lopta je stigla do Gode čiji je udarac sa 20-ak metara na putu prema golu pogodio Nowaka i promijenio smjer te odsjeo mreži.


Na 2-0 Slaven je stigao iz dubioznog kaznenog udarca u 26. minuti, sudac Pejin je naskakivanje Tatomirovića na leđa Krstanovića ocijenio kao prekršaj za najstrožu kaznu. Frelih je “pročitao” Krstanovića, ali ipak nije uspio zaustaviti loptu.




Konačnih 3-0 postavio je Mikulić sredinom drugog poluvremena kada je na prvoj vratnici nadvisio Mamuta i skraćeni korner Bačelić-Grgića proslijedio u mrežu.


Ovo je “farmaceutima” već četvrta uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj nisu primili pogodak. 


Sedmi Slaven Belupo sada ima 18 bodova, sedam više od posljednjeg Intera. Između ta dva kluba još su Istra 1961 sa 12 i Varaždin sa 11 bodova.Na vrhu je Dinamo sa 35 bodova, drugi Hajduk ima 31.