Skupština u četvrtak

Ščeglov prodao većinski paket dionica NK Istre 1961 Amerikancima

Hina

Snimio Damir ŠKOMRLJ / Nl arhiva

Snimio Damir ŠKOMRLJ / Nl arhiva



DSPO  Nogometni klub Istra 1961 od danas ima novog vlasnika. Preuzimanjem većinskog paketa dionica pulskog prvoligaša, američki investitori predvođeni odvjetnikom Michaelom Gloverom i njegovim suradnikom Seadom Karaselimovićem postali su većinski vlasnici Zeleno-žutih, potvrdio je u utorak novinarima izvršni direktor pulskog prvoligaša Neven Šprajcer dodavši kako će se detalji ovog posla znati nakon završetka skupštine koja je zakazana za četvrtak.


Ugovor između dosadašnjeg većinskog vlasnika i predsjednika Istre 1961 Mihaila Ščeglova i američkih investitora potpisan je danas u Zagrebu, a za četvrtak je zakazana skupština kluba na kojoj će biti dogovorene daljnje smjernice rada.


 »O brojkama i iznosima koji su se pojavile u nekim medijima ne želim govoriti a svi detalji bit će poznati nakon skupštine«, rekao je Šprajcer.




 Dolazak američkih investitora i novih vlasnika u Pulu očekuje se tijekom sutrašnjeg dana kada je planiran sastanak novih vlasnika s trenerom Igorom Pamićem, nakon kojeg će se znati ostaje li on za kormilom pulskog prvoligaša i ako ostaje koje su njegove želje što se tiče igračkih pojačanja.