SP

Rusi u panici: Radnicima nude besplatnu hranu i smještaj kako bi dovršili stadion na kojem igraju Hrvatska i Argentina

Hina

REUTERS

REUTERS

Gradska uprava Njižneg Novgoroda u porazi je za radnicima iz drugih dijelova Rusije, kojima nude tri besplatna obroka i smještaj. Zasad se još ne zna što je zapelo u dovršenju stadiona, čija je izgradnja započela prije tri godine.



Stadion u Njižnem Novgorodu, na kojem će hrvatska nogometna reprezentacija igrati s Argentinom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, još nije završen, a organizatori su u potrazi za radnicima kojima nude besplatnu hranu i smještaj.


Njižni Novgorod će na SP-u ugostiti ukupno šest utakmica, četiri u skupini, te po jednu u osmini finala i četvrtfinalu. Stadion ima 45.000 mjesta i trebao je biti dovršen u prosincu prošle godine, ali je datum otvorenja produžen na 14. travnja. Gradska uprava Njižneg Novgoroda u porazi je za radnicima iz drugih dijelova Rusije, kojima nude tri besplatna obroka i smještaj. Zasad se još ne zna što je zapelo u dovršenju stadiona, čija je izgradnja započela prije tri godine.


Osim utakmice Hrvatska-Argentina, u tom gradu istočno od Moskve igrat će Švedska – Južna Koreja, Engleska – Panama, Švicarska – Kostarika te po jedna utakmica osmine finala i četvrtfinala.