Najbolji nizozemki nogometaš nakon poraza

Robben žalostan: Argentina nije zaslužila finale, bili smo bolji

Hina

Što se tiče finala, mislim da je Njemačka pokazala više, a i tamo imam puno prijatelja, pa se nadam da će Nijemci osvojiti naslov«, rekao je Robben



SAO PAULO – Nakon što su u polufinalu poraženi poslije izvođenja penala, najbolji nizozemski nogometaš Arjen Robben izjavio je da Argentina nije zaslužila plasman u finale SP-a.


»Dali smo sve od sebe i zaslužili smo više od ovoga. Možemo biti ponosni na ono što smo napravili, ali sada samo osjećamo bol i tugu. Argentina nije zaslužila pobjedu. Nisu imali puno prilika, a i naše su šanse bile bolje. Što se tiče finala, mislim da je Njemačka pokazala više, a i tamo imam puno prijatelja, pa se nadam da će Nijemci osvojiti naslov«, rekao je Robben. 


Argentina je u polufinalu u Sao Paulu boljim izvođenjem 11-eraca sa 4-2 svladala Nizozemsku. Nakon 120 minuta igre na Areni Corinthians nije bilo pogodaka, a u junaka je izrastao argentinski vratar Sergio Romero koji je u raspucavanju s bijele točke obranio udarce Vlaara i Sneijdera.




I Wesley Sneijder misli da su bili bolji od Argentine.


»Dobro smo se borili, imali smo prilika koje smo morali bolje iskoristiti i zato sam tužan. U ovoj utakmici samo je jedna momčad razmišljala o penalima, a to je bila Argentina«, istaknuo je Sneijder.