Rijeka vs. Servette

Rijeka bez ozlijeđenog Alexandera Gorgona traži prvu pobjedu u Portugalu

Denis Frančišković

Glasnogovornik Rijeke Alen Fućak, sportski direktor Srećko Juričić s izvjestiteljima iz Albufeire/D. FRANČIŠKOVIĆ

Glasnogovornik Rijeke Alen Fućak, sportski direktor Srećko Juričić s izvjestiteljima iz Albufeire/D. FRANČIŠKOVIĆ

Ono što posebno raduje je ozračje, dvojici sportskih operativaca Srećku Juričiću i Ivanu Manceu pridružili su se i dopredsjednik kluba Dean Šćulac te generalni direktor Luka Ivančić. A i mediji iz pet kuća od danas prate pripreme Rijeke



ALBUFERIA Nogometaši Rijeke jutro uoči večerašnjeg sraza sa Servetteom (20 sati, HNTV), iskoristili su  za lakši trening. I dok su Gorgon i Smolčić radili istezanja po posebnom programu radi lakših ozljeda, za ostatak momčadi bilo je previđeno tek lakše trčkaranje. “Blitz” trening na ugodnih 15 stupnjeva Celzijusa poslužio je kao svojevrsno osvježenje, a kasnije od ostalih napustili su ga mladi vratar Pandur i također još nedovoljno zaliječeni Pavelić koji su vježbali slobodne udarce.  Gorgona muči list i najvjerojatnije će propustiti večerašnji ogled sa švicarskim drugoligašem koji je trenutačno vodeći ispred Winterthura i Lusanne-Sporta s naglašenim prvoligaškim ambicijama.  


Ono što posebno raduje je ozračje, dvojici sportskih operativaca Srećku Juričiću i Ivanu Manceu pridružili su se i dopredsjednik kluba Dean Šćulac te generalni direktor Luka Ivančić. A i mediji iz pet kuća od danas prate pripreme Rijeke.