Novo nasilje u Dalmaciji

Riječki nogometni sudac Ivan Bebek pretučen u Sinju nakon što je sudio Hajduku i Lokomotivi

Portal Novilist.hr

Ivan Bebek/Foto PIXSELL

Ivan Bebek/Foto PIXSELL



RIJEKA Riječki nogometni sudac Ivan Bebek napadnut je i pretučen ispred disko kluba u Sinju tvrdi portal index.hr.


Kako tvrdi Index Bebeka je najprije verbalno, a kasnije i fizički na parkingu ispred kluba napalo nekoliko osoba. Bebeku su prišli kada je napuštao disko klub i hodao prema automobilu. Pao je na pod, a napadači su pobjegli. 


Kako doznaje Index, Ivan Bebek nakon dobacivanja u klubu i verbalnih uvreda zatražio je pomoć zaštitara. Tražio je da pripaze na njega i društvo, a nakon što je zaštitar stao pokraj njih, dobacivanja su prestala.




Međutim, verbalni napadi na Bebeka nastavili su se kada je nogometni sudac izašao na parking ispred kluba. Tada mu je par osoba prišlo u neposrednu blizinu vrijeđajući ga. Kako neslužbeno doznajemo, tada je došlo do fizičkog napada na suca iz Rijeke. Zaštitar koji ga je pratio zastao je, nastala je gužva, a Bebeka su napadači udarili s leđa. Nekoliko puta udarili su ga dok je bio na podu te pobjegli. 


Bebek je sudio utakmicu Lokomotive i Hajduka na Poljudu. U Sinju je 42-godišnji sudac bio s društvom na proslavi. Nakon što se dovukao do automobila, vratio se kući u Rijeku, tvrdi Index