Sutra uzvrat

Riječani otišli u Škotsku: Lešković otpao zbog ozljede zadnje lože

Ivan Volarić

Foto D. Škomrlj

Foto D. Škomrlj

U škotskim medijima koji prate rad prvoligaša sa stadiona »Pittodrie« uglavnom se ne spominje sutrašnja utakmica s »Rijekom«



Nešto poslije 10 sati zrakoplov s nogometašima Rijeke zaputio se prema Aberdeenu. Dolazak na sjever Škotske zacrtan je u 12.40 sati, a u 19.30 sati trening na stadionu »Pittodrie«. Utakmica počinje u četvrtak u 20.45 sati (19.45 lokalno vrijeme), a povratak u Rijeku zamišljen je odmah po okončanju utakmice. Zrakoplov s igračima trebao bi u zračnu luku na Krku sletjeti u petak u 4 sati ujutro. Iz Aberdeena ipak neće biti TV prijenosa, što znači da će navijači utakmicu moći pratiti uz radijske prijemnike ili ispred monitora svojih računala.


Od igrača su u Rijeci ostali Ajayi, Ikić, Cisotti, Maleš, Knežević i Lešković, koji je otpao u posljednji čas zbog ozljede zadnje lože.


U škotskim medijima koji prate rad prvoligaša sa stadiona »Pittodrie« uglavnom se ne spominje sutrašnja utakmica s »Rijekom«.




Donekle razumljivo, rezultat iz prve utakmice gledano iz kuta domaćina »bijelih« ne izaziva preveliku neizvjesnost samim time za škotske kolege puno važnija vijest je da se Alex Ferguson vraća u Aberdeen.


Ne na klupu kluba u kojem je počeo svoju bogatu trenersku karijeru već da bi predstavio svoju knjigu pod nazivom »Leading«. Inače, osim Fergusonove knjige za navijače »Aberdeena« važna je vijest i da je krenula prodaja ulaznica za prvo prvoligaško gostovanje u novoj sezoni, ono kod »Dundee Uniteda«.