Gold Cup

Reprezentacije Hondurasa i Meksika u polufinalu

Hina

Honduras je u prvom četvrtfinalnom dvoboju nakon boljeg izvođenja 11-eraca svladao Kostariku sa 5-3, utakmica je nakon 120 minuta završila rezultatom 1-1, dok je branitelj naslova Meksiko pobijedio Gvatemalu tek sa 2-1



EAST RUTHERFORD  - Nogometne reprezentacije Hondurasa i Meksika igrat će u polufinalu “Gold Cupa”, prvenstva zemalja Sjeverne i Srednje Amerike koje se održava u SAD-u.


Honduras je u prvom četvrtfinalnom dvoboju nakon boljeg izvođenja 11-eraca svladao Kostariku sa 5-3, utakmica je nakon 120 minuta završila rezultatom 1-1, dok je branitelj naslova Meksiko pobijedio Gvatemalu tek sa 2-1 (0-1).


Honduras je protiv Kostarike poveo pogotkom Bengtsona (49), a na 1-1 izjednačio je Marshall (56). Gvatemala, inače 125. reprezentacija na FIFA-inoj ljestvici, iznenađujuće je povela protiv Meksika golom Carolsa Ruiza u 5. minuti, a preokret su donijeli Aldo Di Nigris (48) i Javier Hernandez (65).




Hernandez je tako stigao već do brojke od šest pogodaka na ovom natjecanju. Oba ova četvrtfinalna susreta igrana su u East Rutherfordu, dok će svoj polufinalni okršaj Honduras i Meksiko odigrati u srijedu u Houstonu.


U preostala dva četvrtfinala u nedjelju će u Washingtonu igrati domaćin SAD i Jamajka, te Panama i Salvador. Pobjednici tih utakmica igrat će u polufinalu takođeru u srijedu u Houstonu.


Pobjednik “Gold Cupa” nastupit će na Kupu Konfederacija u Brazilu 2013. godine, “generalnoj probi” za Svjetsko prvenstvo 2014.