Debakl protiv Ajaxa

Realovci pod oštrim kritikama, Modrić dobio malu poštedu

P. N.

foto: REUTERS

foto: REUTERS

Ipak, novinari za Luku nalaze i razumijevanja te navode da se on naprosto nema na koga osloniti. Žešće kritike nego Modriću, isporučene su na adrese Tonija Crossa i Casemiea, za koje novinar piše da su u - očajnom stanju.



Bolan poraz Real Madrida kod kuće, gdje je madridsku momčad Ajax pobijedio uvjerljivim rezultatom četiri naprema jedan, izazvao je lavinu javnih kritika na račun momčadi i vodstva kluba. Najgore prolazi glava kluba, predsjednik Florentino Perez. U anketi koju je proveo portal As, Pereza više od sedamdeset posto ispitanih navijača Reala smatra glavnim uzrokom raspada na Santiagu Bernabeu.


Novinari ne štede niti momčad Reala, a zamjerke su našli i najboljem hrvatskom nogometašu Luki Modriću. Novinar Sporta tako piše da Luka Modrić nema snage za više od 60 minuta ozbiljnog nogometa.


Ipak, novinari za Luku nalaze i razumijevanja te navode da se on naprosto nema na koga osloniti. Žešće kritike nego Modriću, isporučene su na adrese Tonija Crossa i Casemiea, za koje novinar piše da su u – očajnom stanju.




– Modrić ne može sve sam, piše novinare Sporta u osvrtu na utakmicu koju će u Madridu željeti što brže zaboraviti.