Odlazak u Englesku

Real Madrid planira prodati Luku Jovića, je li razlog kršenje samoizolacije ili jednostavno loša igra?

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Upisao je samo dva pogotka u 15 prvenstvenih utakmica za Madriđane te, iako je došao kao pomoć Benzemi i njegova eventualna kasnija zamjena, svoje golgeterske vještine iz Eintrachta nije donio u Španjolsku



MADRID Real Madrid planira se ovo ljeto riješiti Luke Jovića nakon svađe zbog njegovog kršenja samoizolacije, ali ni njegove razočaravajuće igre mu ne idu u prilog. Navodno će ga Madriđani ponuditi Chelseaju i Tottenhamu, piše engleski Mirror. 


Nakon što je košarkaš Real Madrida ostao pozitivan na koronavirus, svi su članovi kluba morali biti u samoizolaciji, ali je srpski nogometaš otišao u Beograd gdje se kretao među ljudima. Zbog toga su mu u Srbiji čak zaprijetili zatvorom…


Doduše, nije samo svađa zbog kršenja samoizolacije razlog njegova brzog odlaska iz Reala. Jović je došao prošloga ljeta u Real kao veliko pojačanje za čak 60 milijuna eura, ali se kasnije pokazalo da je tu profitirao jedino Eintracht.




Upisao je samo dva pogotka u 15 prvenstvenih utakmica za Madriđane te, iako je došao kao pomoć Benzemi i njegova eventualna kasnija zamjena, svoje golgeterske vještine iz Eintrachta nije donio u Španjolsku. Upravo je Benzema i preuzeo sav posao u vrhu napada Madriđana, a Zidane nije želio ni previše riskirati pa je Srbin često ostajao na klupi. 


Sada bi, prema navodima engleskih medija, Jović novu priliku mogao dobiti u Engleskoj. Chelsea i Tottenham zanimaju se za njegove usluge i vjeruju u njegov povratak igri koju je pokazao u Bundesligi.