Više vrijedi i od Balea

Real Madrid nudi za Suareza 110 milijuna eura

Hina



MADRID  Madridski Real spreman je izdvojiti 110 milijuna eura za prvog strijelca Liverpoola i Premiershipa Luisa Suareza.


Po pisanju engleskog portala Caughtoffside, kojeg prenosi i španjolski dnevnik El mundo deportivo, Real je spreman za urugvajskog reprezentativca potrošiti 10 milijuna eura više nego što su ih početkom sezone izdvojili za Garetha Balea kada su za njegov prijelaz iz Tottenhama »keširali« rekordnih 100 milijuna eura.


Luis Alberto Suarez je najbolji strijelac Premiershipa sa 29 golova a britanski portal tvrdi da će predsjednik Reala Florentino Perez »nemoralnu ponudu« urugvajskom internacionalcu poslati za nekoliko dana.Po pisanju Caughtoffsidea Real je prije tri tjedna Liverpoolu za Suareza ponudio 85 milijuna eura, ali su bili odbijeni pa će sada »kraljevski klub« podebljati ponudu za 25 milijuna eura.




Istodobno Perez Suarezu nudi i tjednu plaću od 327.000 eura, što je 85 milijuna više od tjedne plaće koju prima u Liverpoolu, za koji igra za »sitniš« od 242. 000 eura.


Iako navijači Reala već sanjaju napad u kojem bi igrao ubojiti trojac Suarez, Bale i Ronaldo, po pisanju »El munda«, transfer Suareza neće biti lako ostvariti jer će za njegovu realizaciju Real morati ponuditi u zamjenu neke od svojih zvijezda kao što su Alvaro Morata, Fabio Coentrao i Raphael Varane, a na transfer listu staviti Di Mariu, Iska, Sami Khediru pa i Ikera Casillasa.


Navodno je i trener Reala Carlo Ancelotti spreman na sve opcije kako bi dobio sjajnog urugvajskog internacionalca.