Putovanje u Beograd

Real Madrid kaznit će Luku Jovića zbog kršenja samoizolacije, on se brani negativnim testom

Portal Novilist.hr

Foto Instagram

Foto Instagram

Jović se vratio u svoju domovinu kako bi prisustvovao proslavi rođendana djevojke Sofije Milošević te je cijelo vrijeme bio u kontaktu s mnogobrojnim osobama



RIJEKA Nogometaš Luka Jović morat će se suočiti s kaznom svojega Real Madrida zbog nepoštivanja samoizolacije. Iz kluba su mu dali dopuštenje da otiđe u Srbiju, ali ne i da izlazi iz svoje kuće, piše Mundo Deportivo. 


Jović se vratio u svoju domovinu kako bi prisustvovao proslavi rođendana djevojke Sofije Milošević te je cijelo vrijeme bio u kontaktu s mnogobrojnim osobama. I dok su njegovi suigrači u Madridu zatočeni u svojim domovima nakon što je potvrđeno kako je košarkaš Real Madrida pozitivan na koronavirus, Jović je smatrao da u Beogradu ta pravila ne vrijede. 


– U Madridu je moj test na koronavirus bio negativ pa sam odlučio otputovati u Srbiju kako bih dao podršku svojem narodu i bio s mojom obitelji, a klub mi je to i dopustio. I u Srbiji mi je drugi test bio negativ. Žao mi je što neke osobe nisu obavile svoj posao profesionalno te mi dale konkretne upute kako se ponašati u mojoj situaciji. Ispričavam se svima koje sam na neki način ugrozio – rekao je Jović nakon optužbi. 




Španjolski mediji prenose kako je Real Madrid jedino kod njega napravio iznimku te mu dopustio da otputuje u svoju rodnu zemlju, a sada su razočarani što je na ovakav način prekršio njihovo povjerenje te mu sigurno slijedi kazna.