Liga prvaka

Rakitić vjeruje da Barcelona može nadoknaditi poraz od Juventusa: Moramo popraviti igru

Hina

Arhiva NL

Arhiva NL

Šest kola prije kraja prvenstva Barcelona se nalazi na drugom mjestu s tri boda manje od vodećeg Real Madrida i s utakmicom više



Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić vjeruje da Barcelona u srijedu može nadoknaditi poraz od 0-3 iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa, no mora odigrati bolje nego u posljednjim susretima.


“Naravno da možemo preokrenuti taj rezultat budemo li igrali kao protiv PSG-a ili Seville. No moramo popraviti neke stvari u igri”, rekao je Rakitić nakon subotnje prvenstvene pobjede od 3-2 nad Real Sociedadom. Barcelona je prošlo kolo bila poražena u Málagi sa 0-2, a prije toga je izgubila i u Torinu od Juventusa. 


“Da, moramo popraviti neke stvari, sada je najvažnije da nastavimo skupljati bodove”, rekao je hrvatski reprezentativac po izlasku s terena.




Šest kola prije kraja prvenstva Barcelona se nalazi na drugom mjestu s tri boda manje od vodećeg Real Madrida i s utakmicom više. 


“Ova pobjeda nad Real Sociedadom nas je osnažila, bila je važna uoči nastavk”, istaknuo je 29-godišnji vezni igrač. “Prvo poluvrijeme odigrali smo doista dobro, igrali su visoki presing pa nije bilo lako, no stvarali smo prilike za gol”, dodao je.


U srijedu Barcelona pred svojom publikom igra protiv Juventusa, tražeći put u polufinale Lige prvaka koju je osvojila 2015.